Om 48 Marine

Vi är länken mellan dig som båtägare och ett nätverk av kompetenta reparatöerer och serviceverkstäder.

Vår historia

Glapp mellan tillgänglig och efterfrågad service

Idén bakom företaget 48-marine växte fram då grundarna efter många års erfarenhet av båtliv och båtägarskap kunde konstatera att det fanns ett irriterade glapp mellan efterfrågad och tillgänglig båtservice.
Dagens service för båtägare är uppbyggt enligt traditionella mönster och konkurrensen är låg vilket medför upptrissade priser och lägre serviceambitioner.

Undersökningar bland båtägare visade att det var mer regel än undantag att de inte visste vart de skulle vända sig för att få rätt kompetens för sin båt och motor. Dessutom var ofta de närliggande hamnarnas varv fullbokade eller hade semesterstängt när behovet av service var som störst. Målet med 48-marines verksamhet är att vända denna trend och underlätta för både båtägare och reparatörer. 

TILLSAMMANS

Vi skapar tillgänglighet

 

Tillsammans med några av de bästa reparatörerna och serviceverkstäderna på västkusten skapar vi ett lätttillgängligt nätverk. När du som prenumerant har beov att komma i kontakt med lämplig reparatör eller serviceverkstad garanterar 48 Marine en snabb kontakt. Det ställs stora krav på oss som mellanhand. Vi vill kunna lämna snabbaste och bästa service till våra kunder samtidigt som vi vill kunna förmedla passande och välspecificerade uppdrag till våra partners.