48Marine lanseras på Västkusten

Publicerades 2024-06-28

48Marine lanseras på Västkusten

Ny aktör på marknaden: 48Marine erbjuder heltäckande båtreparationer

Efter två års intensivt arbete har vi äntligen lanserat 48Marine-appen. Sedan starten har företaget byggt upp ett omfattande nätverk av erfarna reparatörer som står redo att hjälpa båtägare med alla typer av servicebehov.

Snabb och professionell service för Västkustens båtägare

Med fokus på snabb och professionell service erbjuder 48Marine allt från akuta reparationer till regelbundet underhåll och specialiserade tjänster som blästring av båtbottnar. Västkustens båtägare kan nu enkelt få tillgång till högkvalitativa tjänster genom 48Marines innovativa plattform.

”Vi har sett ett stort behov av pålitlig och snabb service inom båtbranschen, och vårt mål är att fylla den luckan,” säger Göran Flodin, en av företagets grundare. ”Genom vårt nätverk kan vi garantera att båtägare på Västkusten får den hjälp de behöver, när de behöver den.”

Så här enkelt är det att få hjälp

För att utnyttja 48Marines tjänster behöver du bara ladda ner 48Marine-appen och registrera dig. Därefter kan du enkelt lägga in information om din båt och boka den service du behöver. Med appens användarvänliga gränssnitt är det enkelt att skapa en order, oavsett vilken typ av service som behövs.

Varför välja 48Marine?

48Marine erbjuder:

  • Ett brett spektrum av båtunderhåll och reparationstjänster.
  • Tillgång till ett stort nätverk av certifierade och erfarna reparatörer.
  • Snabb och enkel bokning via 48Marine-appen.
  • Exklusiva erbjudanden och rabatter för appanvändare.
  • Försäkringsärenden
Framgångsrik start, Stockholmsområdet & framtida expansion

Sedan starten har 48Marine redan hjälpt ett flertal båtägare att hålla sina båtar i toppskick och redo för säsongen. Vi satsar stort på att fortsätta expandera nätverket och våra tjänster för att bli den självklara partnern för alla båtägare i Sverige. Under lanseringsåret har vi också börjat bygga upp ett nätverk i Stockholmsområdet och kommer växla upp vår kapacitet där vecka för vecka.

Kontakta oss för mer information

Behöver du hjälp eller har fler frågor? Kontakta oss gärna via vårt kontaktformulär.

48Marine – din kompletta lösning för båtunderhåll på Västkusten!

Sök nyhetsinlägg

Följ oss

Följ oss gärna på sociala medier.