Gör din bottenmålning hos 48Marine!

Publicerades 2024-06-27

Fixa blästring av båtbotten på västkusten

Behöver din båt bottensaneras? Bor du på västkusten? 48Marine har lösningen!

Har du en äldre båt? Då är det bråttom att åtgärda den för att uppfylla de nya kraven på sanering av tributyltenn (TBT). Med 48Marine kan du snabbt och enkelt få den hjälp du behöver på västkusten!

48Marine erbjuder en smidig lösning för sanering av din båtbotten genom våra pålitliga leverantörer. Blästring av en 7,5 meters båt kostar cirka 25 000 kronor. För att fixa en bottensanering, följ dessa steg:

  1. Ladda ner den kostnadsfria 48Marine-appen.
  2. Registrera dig och lägg in din båt.
  3. Skapa en order med beskrivningen ”båtblästring”.

Genom att använda 48Marine-appen kan du:

  • Boka service med garanterad kontakt inom 48h.
  • Få kontakt med erfarna specialister inom båtservice.
  • Utnyttja exklusiva erbjudanden och rabatter.

Båtklubbar kan ansöka om LOVA-bidrag

Det är brådskande att agera nu för att undvika kostsamma böter och säkerställa att din båt uppfyller miljökraven. Medlemmar i båtklubbar har dessutom extra fördelar. Genom att koordinera saneringsarbetet och upprätta en central plats för blästring kan kostnaden per båt minskas avsevärt. Båtklubbar kan också ansöka om LOVA-bidrag från staten, vilket ytterligare reducerar kostnaden.

Tiden är knapp! Fixa din båt med hjälp av 48Marine och undvik framtida problem. Ladda ner vår app och registrera dig nu för att säkra din båt inför kommande säsong och hålla den i toppskick.

Har du fler frågor? Behöver du hjälp i Stockholmsområdet? Släng iväg en fråga i vårt kontaktformulär så kommer vi göra allt för att ge dig snabb hjälp.

Sök nyhetsinlägg

Följ oss

Följ oss gärna på sociala medier.